skoljobb.se

Södra skolan söker lärare till åk 4-6

Ansök nu

Södra skolan söker lärare till åk 4-6

Södra skolan söker två lärare till mellanstadiet! Södra skolan växer! Nu har du chansen att få arbeta på en skola som präglas av trivsel bland alla såväl elever, föräldrar och personal. Södra skolan är en "feel good-skola".- skolans signum är trivsel hos alla.

Skolan är en F-6 skola med ca 200 elever. Den är belägen med gångavstånd till centrum. Vår skola är jämställdhetscertifierad vilket ger positiva effekter i hela vår verksamhet. Till hösten kommer också "Nya Södra skolan" börja byggas strax bredvid den befintliga. Du har alltså chansen att få vara med om att flytta in i en helt ny skola! 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 främst som resurslärare i de tre årskurserna 4, 5 och 6. Lärarna i arbetslaget har ett tätt samarbete.

Kvalifikationer
- lärarlegitimation eller legitimationsgrundande utbildning.

Personliga egenskaper
Du är tydlig i ditt ledarskap och är en trygg person. Du ska vara väl insatt i skolans styrdokument och kunna använda digitala verktyg i undervisningen. Som person är du lätt att samarbeta med men du har också förmågan att fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer, är trygg i kommunikationen med vårdnadshavare samt har en önskan att kunna utvecklas och bidra till skolans utveckling. Du tycker om ditt yrke och bidra till ett positivt arbetsklimat.

Meriterande kvalifikationer 

- tidigare erfarenhet av arbete på mellanstadiet.

- erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga elever

Vi erbjuder
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ detta i samband med ansökan, så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Lotta Arenvall, rektor, tel 023-82625

Kontaktinformation
Lise-Lotte Arenvall, Rektor, LAR02@falun.se

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Dela detta jobb

Södra skolan söker lärare till åk 4-6

Falu kommun