skoljobb.se

Sofia skola söker lärare i SV, EN, åk 7-9

Ansök nu

Sofia skola söker lärare i SV, EN, åk 7-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka tjänst på en av Stockholms vackraste innerstadsskolor. Sofia skola på östra Södermalm. Skolan är populär, många vill ha sina barn här och idag har skolan ca 900 elever i skolåren F-9 och ca 130 anställda. En bra verksamhet, god stämning och entusiastiska medarbetare utmärker skolan. Samtliga skolans tillsvidareanställda lärare har legitimation. Elevens bästa är ledstjärnan i de beslut vi fattar. Vi vill ge alla våra elever goda förutsättningar att kunna göra de val man önskar senare i livet. Det betyder att vi arbetar målmedvetet för att alla elever ska ha god måluppfyllelse, använda sin fulla potential och nå så långt som möjligt i en trygg och stimulerande miljö.

Arbetsbeskrivning
Sofia skola söker en engagerad lärare i svenska och engelska till våra högstadieklasser, Merparten av undervisningen är förlagd till årskurs 7 kommande läsår. Vi söker dig som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum.

Du är flexibel, har ett tydligt ledarskap i klassrummet och visar stort engagemang samt har höga förväntningar i ditt arbete. Du har ett professionellt förhållningssätt i din yrkesroll.

Du skapar en god stämning och är en sammanhållande kraft i klassrummet Via inkludering och återkommande uppföljningar når eleverna goda studieresultat.

Du är väl förtrogen med läroplanen samt övriga styrdokument och har god kunskap om bedömning och betygssättning.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du har ett nära samarbete med de andra lärarna inom årskursen och arbetslaget samt med skolans elevhälsoteam. Samplanering och bedömning tillsammans med ämneskollegorna tillhör det vardagliga arbetet

Delat mentorskap för en klass om 30 elever ingår i tjänsten

Kvalifikationer
Lärarlegitimation, behörig i svenska och engelska årskurs 7-9

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    13 augusti 2018
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4170

Kontakt    
Suzanne Albrecht, 08-508 40 402
Karin Ekstrand, 08508 40 407

Facklig företrädare    
Mats Sandgren, LR, 08 508 40 401
Gun-Marie Sohlin, Lf, 08 508 40 401
Sista ansökningsdag    2018-07-18

Dela detta jobb

Sofia skola söker lärare i SV, EN, åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen