skoljobb.se

Sofiebergsskolan söker lärare till grundskolan F-3

Ansök nu

Sofiebergsskolan söker lärare till grundskolan F-3

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Arbetsuppgifter

Sofiebergsskolan med 260 elever från förskoleklass upp till årskurs 3, beläget i norra delen av Halmstad med närhet till naturen, söker nu en lärare till vårt arbetslag för årskurs 1. Hos oss blir du en del av ett engagerat kollegium. Tillsammans med ett starkt elevhälsoteam med skolpsykolog, specialpedagog, speciallärare, skolsköterska och socialpedagog samarbetar hela skolan för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Vi ser oss som en lärande organisation där vi genom kollegialt lärande kvalitetssäkrar och utvecklar undervisningen. I våra forskningscirklar, där vi gör undersökningar i vår egen verksamhet, utvecklar vi skolan framåt med stöd av forskning och beprövad erfarenhet. Vi är en övningsskola med ett samarbete med Högskolan i Halmstad där vi har lärarstudenter hos oss under deras VFU-perioder och VI-dagar. Vi har sedan flera år tillbaka satsat på det digitala lärandet och de digitala verktygen på skolan är många. Skolan har en egen IKT-pedagog och som lärare får du möjlighet till kontinuerlig inspiration. Vi lägger fokus på hur verktygen kan hjälpa eleverna att lyfta deras lärande. I våras stod skolans om- och tillbyggnad klar och vi har lokaler som ger oss nya möjligheter i undervisningen. Moderna klassrum utrustade med den senaste tekniken, arbetsrum för lärare, drama-/musiksal med IKT-utrustning har gett skolan ett lyft. Utomhusklassrum, verkstad och ateljé ger oss nya resurser till undervisningen. Vill du få möjligheten att arbeta i en skola där vi tillsammans utvecklar undervisningen för elevers bästa? Vänta inte med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval och är intresserade av mötet med dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta och ser det kollegiala lärandet som en självklarhet. Du kan skapa hållbara relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans yngre skolår. Du har goda ledaregenskaper och kan se till elevens individuella behov. Du är nyfiken, utvecklingsorienterad och ser möjligheter i förutsättningarna. Stämmer detta in på dig? Då har vi en tjänst till dig. Läs gärna mer om oss på www.halmstad.se/sofiebergsskolan och www.facebook.com/sofiebergsskolan

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde: 2020-08-11
Publicerad
2020-05-15
Ansök senast
2020-05-31

Upplysningar

  • Helena Hyttfors Jonsson, Rektor
    Telefon: 072-705 58 45
  • Johan Waldebrand, Lärarförbundet
    Telefon: 073-342119
  • Katarina Wigroth, Skoladministratör
    Telefon: 0720-842807

Ansökan

Referensnummer
C38700 - 2020

Dela detta jobb

Sofiebergsskolan söker lärare till grundskolan F-3

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning