skoljobb.se

logga

Sommarjobb och extrajobb till Hede och Funäsdalen

Regioner
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Sommarjobb och extrajobb till Hede och Funäsdalen

Vi söker nya medarbetare som vill ha ett givande ochmeningsfullt jobb och göraskillnad varje dag i Hede ochFunäsdalen. Varje veckabehöver Härjedalens kommuntimvikarier inom vård &omsorg, kök och service samt till badet i Hede.

Vi rekryterar löpande och dublir kontaktad så snart vimatchar din ansökan med enverksamhet där vi tror dinkompetens skulle passa

Arbetsuppgifter

Ett arbete som timvikarie hos oss kan innebära arbete som personlig assistent, inomäldreomsorgen, LSS, eller kök och service eller badvärd.Du styr din tillgänglighet och väljer själv när du vill arbeta. Får viett behov av extra personal när du har lagt dig tillgänglig får du ettSMS med bokning av arbetspasset. Med hjälp av programvaranTimeCare – som du kan ha i din mobil – kan du lägga in dintillgängliga tid. Där ser du också redan inbokade arbetspass ochditt personliga schema finns direkt i din mobiltelefon, dator ellersurfplatta.

Vård och omsorg

Vi arbetar nära våra brukare med deras välmående i fokus. Vårabrukares behov ser olika ut och ett biståndsbeslut ligger till grundför vilka arbetsuppgifter som ska utföras hos varje brukare.Vanliga arbetsuppgifter är att hjälpa till med personlig hygien,städning, handling, matlagning, påklädning och förflyttning.Arbetstiden är oregelbunden och varierar mellan dag, kväll ochhelg. I vissa verksamheter ingår även natt och sovande jour ischemat.

Kök & service

Vi arbetar för att ge barnen vid förskolor och skolor samt vårabrukare på äldreboendena den bästa möjliga upplevelse inom kökoch service. Vanliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig i kökenvid tillagning av mat och dess planering, diska och städa olikautrymmen i varierande omfattning beroende på arbetsplats.Arbetstiderna varierar mellan dag och helger beroende påarbetsplats och behov.

Badvärd i Hede, arbetstider tisdagar och torsdagar 1630-20.30eller enligt överenskommelse.I arbetet ingår  badbevakning, biljettförsäljning och städning, man måste klara HLR och livräddning internutbildning ges. Badet är öppet september-maj.

Kvalifikationer

För att få arbeta som timvikarie i Härjedalens Kommun krävs att du har fyllt 18 år. Kraven på dig som sökande kan se olika utberoende på inom vilken verksamhet du söker jobb. Det ärmeriterande och ibland ett krav att du har utbildning ellererfarenhet inom det yrkesområde din ansökan gäller.

God förmåga i det svenska språket i både tal och skrift är ett kravför att kunna kommunicera med våra brukare, barn ochmedarbetare.

Körkort är en merit men inte alltid ett krav.

Att ha undersköterskeutbildning och erfarenhet av att arbeteinom vård och omsorg är meriterande. Meriterande är ävenutbildning som kock eller ekonomibiträde och erfarenhetinom kök och service.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel och känner dig trygg att arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad, ansvarstagandeoch är bekväm med att fatta egna beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder utbildning och introduktion efter dina och verksamhetens behov. Att arbeta som timvikarie i våraverksamheter är ett utvecklande och flexibelt arbete där du självkan styra när och hur mycket du vill arbeta.

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb och extrajobb till Hede och Funäsdalen

Härjedalens kommun