skoljobb.se

Sommarpolare/fritidsledare till fritidsgårdarna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-06

Ansök nu

Sommarpolare/fritidsledare till fritidsgårdarna

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKERÖ FRITIDSGÅRDAR består av två öppna verksamheter för ungdomar i åldrarna 7-17 år respektive tre fritidsklubbar för barn i årskurs 4-6. Verksamheterna bedrivs eftermiddagar, kvällar och helger. Vi har uppsökande verksamhet i skolor, plats-obunden verksamhet, större arrangemang och föräldravandring.

Vill du vara med och jobba i Ekerö kommuns viktiga trygghetssatning i sommar? en satsning där vi ska göra allt vi kan för att skapa trygga miljöer för våra ungdomar.

Vi söker nu dig som vill bidra i det viktiga arbetet att stötta våra ungdomar och medverka till att skapa trygghet i de miljöer där dom rör sig.

Du kommer att jobba i ett team i samarbete med Fritidsgårdens personal. Det kommer att finnas öppna, uppsökande och planerade ungdomsaktiviteter, som t ex caféverksamhet, träffunkter och på Fritidsgårdarna. Man kommer att ha dessa träffpunkterna som utgångspunkt för den uppsökande verksamhet. 

Vi söker dig som är mellan 20-25 år, och som vill jobba kvällar och helger under juni-augusti. Du får gärna ha koppling till Ekerö kommun och det är en stor fördel om du hittar på öarna. Eftersom Ekerö är stort och bussförbindelserna inte är så täta, är det en fördel om du har körkort. Det är också en fördel om du läser en utbildning som har med ungdomsverksamhet att göra. Kanske läser du till socionom, polis, diakon, fritidspedagog eller annan liknande utbildning. Men det viktigaste är att du är en trygg person som brinner för att skapa trygga miljöer. 

Vi kommer att rekrytera sex sommarpolare som ska arbeta halvtid under tio veckor, är du den vi som kan hjälpa oss i detta viktiga arbete?

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontaktpersoner

Inger Nilsson

Chef Ekerö fritidsgårdar

073-660 40 20

Niklas Lindqvisgt

Arbetsledare

073-660 42 04

Catherine Bergfalk Kommunal

 

073-660 40 39

 

Du ansöker senast 2020-06-06 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Sommarpolare/fritidsledare till fritidsgårdarna

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen