skoljobb.se

Spånga grundskola söker lärare i svenska och franska

Ansök nu

Spånga grundskola söker lärare i svenska och franska

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Är du en engagerad lärare som brinner för att utveckla alla elevers förmågor? Då ska du komma till oss och arbeta med våra fantastiska elever och kollegor.

Arbetsplatsbeskrivning
Spånga grundskola är en kommunal grundskola med ca 480 elever i åk 7-9. Skolan ligger i Solhem nära Spånga centrum med mycket bra kommunikationer, endast 12 min till Stockholm C. Grundskolan delar lokaler med Spånga gymnasium vilket bidrar till bra samordningsmöjligheter. Skolan kommer till hösten ledas av en skolledning bestående av rektor och tre biträdande rektorer, med delade tjänster, som ansvarar för var sitt arbetslag. På skolan finns dessutom sju förstelärare. Andelen behöriga lärare är hög och arbetslagen samarbetar med ett kompetent elevhälsoteam bestående av kurator, SYV, tre specialpedagoger som tillsammans med tre studiepedagoger ansvarar för eleverna i var sitt arbetslag och skolsköterska samt skolledning.  
Sedan 2012 har vi en riksrekryterande spetsutbildning i matematik och NO där eleverna söker in på betyg och intervjuer. En liten grupp för nyanlända elever finns i skolan och får stöd av SVA- lärare och ämneslärare för att kunna utplaceras i klasserna. Lokalerna är fräscha och anpassade efter verksamheten. Vi har ett välutrustat skolbibliotek med en heltidsanställd bibliotekarie. I vårt uppehållsrum, Grottan, och på vår skolgård kan eleverna vistas under rasterna.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i svenska och franska i åk 7-9 samt franska i åk 6 på Solhemsskolan som ligger precis bredvid vår skola.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag där du har det mesta av din undervisning.

Kvalifikationer
Lärare med lärarlegitimation och behörighet i svenskaför åk 7-9 samt franska åk 6-9.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm, Spånga
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4619

Kontakt    
Christine Akalla, 0850841307

Facklig företrädare    
Andreas Meijer, Lärarförbundet, 08-50841315
Thomas Nygren, LR, 08-50841328

Sista ansökningsdag    2018-08-03
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Spånga grundskola söker lärare i svenska och franska

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen