skoljobb.se

Spännande uppdrag som extra stöd inom förskolan på Ekerö!

Ansök nu

Spännande uppdrag som extra stöd inom förskolan på Ekerö!

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

GRÖNA LUNDS FÖRSKOLA bildar tillsammans med Stamvägen och Brunna förskola en enhet.
Vi är en spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som ständigt utvecklas tillsammans med barnen.
På våra förskolor arbetar vi utifrån tanken att "det vi förstärker blir det mer av". Vi tror på att "barn gör rätt om de kan" och ingår i en kommunsatsning där vi handleds utifrån Ross W. Green " Collabroative and Proactive solutions" som bygger på samarbetsbaserad problemlösning mellan barn och vuxna.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
Vi tror på dig och din förmåga – därför ger vi dig stort utrymme i din roll. Många som jobbar hos oss uppskattar förtroendet och ansvaret de får i vår kommun, eftersom det bidrar till mycket lärande och utveckling i vardagen. För att lyckas är du trygg i dig själv, ditt yrke och har förmågan att både ta för dig – och sätta gränser.

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i barngrupp tillsammans med övriga kollegor men som till stor del ingår det i ditt uppdrag att vara hjälpjag för ett barn med fysiska svårigheter. Du kommer ingå i ett arbetslag där du förväntas samarbeta, kommunicera och vara en del av arbetslaget men även finnas i närheten av ett specifikt barn. 

Hos oss är barnen upptäckare med pedagoger som stöttar och vägleder samt undervisar barnen med stort engagemang. Här möts du av glädje, och en god arbetsmiljö för både barn och vuxna. Här ska alla känna sig trygga och välkomna.

För oss är det därför viktigt att du har ett gott förhållningssätt till både barn, vårdnadshavare och kollegor, har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt att du är en person som ser möjligheter. Vi vill att du är initiativrik, positiv och har god samarbetsförmåga och ett reflekterande förhållningssätt. Det är också viktigt att du tycker det är roligt, utvecklande och utmanande att leda barns lärande.  Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen. Du utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas, där du stärker barnet genom att lyssna, stötta, utmana och uppmuntra. 

Vi söker efter rätt person för uppdraget så tveka inte att söka. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Anställning är en särskild visstidsanställning till att börja med tom årsskiftet men med eventuell möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
För att du ska lyckas med uppdraget ska du:

• Verka utifrån barnets bästa i alla situationer

• Vara lösningsokuserad och nyfiken

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som barnskötare eller liknande yrke. Erfarenhet från arbete med barn med fysiska funktionsnedsättningar är även det värdefullt.

Tillträde: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid/Deltid
Anställningsform: Visstid tom 2022-12-31

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Ekerö kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och strävar efter ett tydligt fokus på hållbarhet. Under förutsättning att verksamhetens möjlighet att uppfylla sina mål kvarstår, har kommunen en positiv inställning till distansarbete när så är möjligt.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Linda Borg

Förskolechef

08-124 571 98

Fackliga organisationer nås via Ekerö Direkt

08-12457100

Du ansöker senast 2022-10-14 genom att klicka på knappen nedan.

Dela detta jobb

Spännande uppdrag som extra stöd inom förskolan på Ekerö!

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen