skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 750 elever. Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i. Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla våra elever utifrån sina förutsättningar. Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet. Läs mer om oss på http://abrahamsbergsskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är speciallärare/specialpedagog och som vill undervisa på låg- mellan- eller högstadiet samt ingå och utveckla vårt elevhälsoteam tillsammans med skolsköterskor, kurator, studiepedagog och övriga speciallärare. Välkommen med din ansökan så berättar vi mer.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6413
Kontakt
  • Erik Wännström, 0850848944
  • Ewelina Björck, 0850848902
  • Kerstin Sverndal, 076-1248917
Publicerat 2018-11-09
Sista ansökningsdag 2019-01-07
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Spciallärare/specialpedagog

Ansök nu

Dela detta jobb