skoljobb.se

Special Pedagogue

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-18

Ansök nu

Special Pedagogue

About this vacancy

 

En framgångsfaktor för att kunna ge rätt stöd till varje elev är att tidigt upptäcka behoven. En indikator på läs-och skrivsvårigheter kan vara att eleven har svårt för att läsa okända ord, nonsensord eller har svårt att repetera siffror i en serie. Men det finns oftast inga skarpa skiljelinjer. Varje elev har sitt unika behov av stöd.

Har du bra metoder för att tidigt upptäcka elever med behov av stöd? Vill du dela med dig av din kunskap?

Vi söker en behörig specialpedagog på heltid med tillträde i omgående.

IES Hässelby är en skola för årskurserna 4-9 med ca 570 elever och 65 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Skolan ligger i Hässelby, strax utanför Stockholm, en kort promenad från Grimsta naturreservat, vackra Märlaren och Hässelby strands tunnelbanestation. 

Oavsett om du är ny i yrket eller redan har arbetat flera år tror vi att IES Hässelby kan vara nästa steg. För dig som är ny finns gott om stöd att få på skolan, både från dina kollegor och från vår Special Education and Development Manager. För dig som redan är etablerad pedagog erbjuder skolan en inspirerande internationell miljö där strukturen och ordningen gör att du kan lägga mer av din arbetstid på undervisning och lärande och minimalt med tid på ordningsfrågor, vilket vi anser vara viktig del för en trevlig och positiv arbetsmiljö. 

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat.  

Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag via IES Careers. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Special Pedagogue

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB