skoljobb.se

Special Pedagogue

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Special Pedagogue

About this vacancy

Behörig specialpedagog till IES Falun

Internationella Engelska Skolan Falun är en treparallellig skola för årskurserna 4-9 och vi söker nu en behörig specialpedagog som vill arbeta med oss. Vi söker dig som, tillsammans med övriga pedagoger, kan stötta och inspirera våra elever att nå sin fulla potential under sina skolår hos oss. Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Våra lektioner bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämne. Självklart följer vi den svenska läroplanen.

Som specialpedagog arbetar du med att:

  • få alla elever som har rätt till stöd att nå kunskapsmålen

  • handledning kring olika alternativa inlärningsverktyg och inlärningsstilar

  • kartlägger, skriver och analyserar pedagogiska utredningar samt skriver och följer upp åtgärdsprogram

  • vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare för såväl föräldrar som kollegor

Du förväntas samarbeta med speciallärare, elevhälsa och andra viktiga aktörer i skolan i syfte att gemensamt utveckla goda lärandemiljöer. Förutom det, kommer du även att tillhöra ett nätverk av specialpedagoger från våra andra 46 IES-skolor i Sverige, för att utbyta erfarenheter och utveckla verksamheten i våra skolor. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Hos oss är studiero viktigt, varför du behöver vara trygg i din lärarroll och ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat i våra elevgrupper. Du behöver också vara en lagspelare, ha en hög arbetsmoral och tycka om att arbeta med människor i en internationell skolmiljö. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och samverka med elever och kollegor, och en vilja att vara med och utveckla vår skola. Våra digitala plattformar är Google och SchoolSoft. 

Tjänsten är på 100%,  med tillträde i överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

IES Falun tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love. För mer information om vår skola besök http//engelska.se/falun

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta.

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. 

Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt.

Välkommen in med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Special Pedagogue

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB