skoljobb.se

Special Pedagogue

About this vacancy

Specialpedagog/Speciallärare

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 29 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Vi har en stark kultur som bygger på beprövade rutiner där bemötandet blir givet. Det här gör att hos oss får lärare fokusera på undervisning och lärande. Eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är våra elever.

IES Örebro är en skola för årskurserna 4-9 med 620 elever och 64 medarbetare. Vi är en internationell arbetsplats och tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Ungefär 40% av våra lärare är utbildade utomlands från engelskspråkiga länder som USA, Canada, Storbritannien och Sydafrika.  Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap med mycket samarbete. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

Vi söker en behörig specialpedagog/speciallärare för åk 4-9 med tillträde i augusti 2023. 

Du har goda kunskaper inom språk-, läs- och skrivutveckling. Som person är du kommunikativ, lyhörd, drivande och kreativ med fokus på lösningar. Du har ett inkluderande synsätt, är flexibel, gillar utmaningar och trivs med att jobba strukturerat både självständigt och i team.

Arbetsuppgifter

· Genomföra kartläggningar och utredningar

· I samverkan med lärare och vårdnadshavare utforma, följa upp och utvärdera åtgärdsprogram

· Handleda personal i form av specialpedagogisk kunskap

· Bidra till barn- och elevhälsans utveckling

· Delta i EHT och följa upp det systematiska kvalitetsarbetet

· Råd och stöd till rektorer och personal utifrån ett individ-, grupp- och organisationsperspektiv.

· Delta i möten med yttre aktörer.

· Arbeta med överlämning och information inom och mellan skolformer

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Special Pedagogue

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB