skoljobb.se

Speciallärare 100 %

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Speciallärare 100 %

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Skolgårda skola (skolår F-9 och fritidshem) ligger i de anrika kvarteren runt Motala Verkstad, med närhet till centrum, Borenshults slussar och naturen. Skolgårda har valt att profilera sig med fokus på måluppfyllelse, trygghet och trivsel, och är inte utan anledning stolta över våra goda resultat! Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer jobba elevnära med elever i behov av särskilt stöd. Eleverna du möter har en NP-problematik och tillsammans med ämneslärarna på skolan lägger du upp en bra undervisning för dessa elever. Du kommer ingå i ett arbetslag och kommer att arbeta såväl enskilt som i grupp. I arbetsuppgifterna ingår det att ha täta kontakter med föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen och lärarlegitimation mot grundskolan åk 7-9 med påbyggnadsexamen 90hp som speciallärare. Du måste kunna skapa goda kontakter med barn och vuxna. Du är ansvarsfull och har lätt för att kommunicera.

Det är meriterande att ha arbetat med barn och unga med psykotiska syndrom, förstämningssyndrom, ångestsyndrom och /eller personlighetsstörningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Speciallärare 100 %

Motala kommun