skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Mariedalsskolan är Lysekils kommuns största F-6 skola med ca 370 elever.

Skolan är fint belägen med närhet till hav och skogsområde runt knuten. Fritidspedagogerna på skolan arbetar med utomhuspedagogik i årskurserna 1-3 och vi har ett utomhusklassrum vi kallar för Läroriket.

Vi arbetar strategiskt med vår verksamhetsutveckling i syfte att ha en hög kvalitet i vår undervisning och att eleverna ska ha förutsättningar att nå goda resultat. Vi vill vara innovativa, kreativa och flexibla i vår verksamhet. Bland annat utvecklar vi nu vårt arbete inom elevhälsan med ett främjande och förebyggande arbetssätt, där eleverna sätts i centrum och trygghet, hälsa och lärande går hand i hand. 

Målet är att alla elever ska lämna vår skola med goda ämneskunskaper, god självkänsla och en positiv tro på sin egen framtid.

Arbetsuppgifter
Som speciallärare på Mariedalsskolan ingår du i skolans elevhälsoteam. Du kommer att samverka med skolledning, pedagoger och övrig personal för att forma tillgängliga lärmiljöer som ger alla elever möjlighet att lyckas.

Du kommer att arbeta med elevers särskilda stöd både på grupp-, individ- och organisationsnivå. I arbetet ingår att ha en aktiv roll i att samordna det särskilda stödet, utföra kartläggningar och screeningar, stötta lärarna vid extra anpassningar, vara aktiv vid utformningen av åtgärdsprogram tillsammans med ansvarig pedagog, handleda pedagogerna i frågor kring elevers lärande, utveckling och hälsa, samt vara delaktig i skolutveckling och utvecklingen av elevhälsans arbete.

Målet är att möta behoven hos alla elever samt att utveckla och kvalitetssäkra specialpedagogiska metoder utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet.

 Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad speciallärare inom svenska eller matematik.

Du har ett stort engagemang för eleverna och kan prioritera inom det specialpedagogiska uppdraget. Du är strukturerad och tydlig i ditt arbete och trivs med att arbeta både självständigt och  tillsammans med andra professioner.

Vi uppskattar kritiskt, pragmatiskt och kreativt tänkande. Analys är ett av våra viktigaste verktyg och vi strävar efter att ta tillvara idéer och förslag för att fortsätta utveckla vårt främjande och förebyggande elevhälsoarbete.

Villkor
Examinerad speciallärare, företrädesvis mot aktuella åldrar.

Utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Medflyttarservice

 Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö.

Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk.

För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, 0763-221793 www.medflyttarservice.se

Speciallärare

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-04

Ansök nu

Dela detta jobb