skoljobb.se

Speciallärare

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Speciallärare

Kunskapsskolan i Sverige driver grund- och gymnasieskolor under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. Kunskapsskolans första skolor startade år 2000 och idag går det drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Kunskapsskolan Norrköping söker utbildad specialpedagog/speciallärare till hösten -23

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

På Kunskapsskolan har vi en pedagogik som är personligt utformad och utgår från varje individ. Genom vårt arbetssätt skapar vi nära relationer mellan lärare och elev, vilket ger förutsättningar för att varje elev ska nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där eleven får vara sig själv och får rätt stöd och utmaningar skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Kunskapsskolan i Norrköping är en grundskola åk 6-9. Skolan ligger på Knäppingborgsgatan i centrala Norrköping nära restauranger, affärer och härliga Strömsparken. Skolan har ca 480 elever, jämnt fördelade mellan de fyra årskurserna. Vi erbjuder dig en arbetsplats med höga ambitioner och en gemenskap där vi alla brinner för att våra elever ska lyckas med sina studier. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och är övertygade om att vi når längre tillsammans.

Vi söker en utbildad specialpedagog/speciallärare som har ett stort engagemang och som alltid arbetar aktivt för att alla elever ska lyckas. Du behöver vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och ha ett genuint intresse för eleven. Du kommer att arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer att arbeta med att se helheten, både ur ett grupp- och organisationsperspektiv.  

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetarna är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Du är en självklar del i skolans elevhälsoteam där rektor, biträdande rektor, skolsköterska och kurator också ingår. Vid behov ingår även skolpsykolog och skolläkare. I din roll samarbetar du inte bara med elevhälsoteamet utan också med våra arbets- och ämneslag och med elever och deras vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare och vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Vi vill att du har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad och att du bidrar till en skolkultur där varje elev blir sedd.  

Meriterande kvalifikationer

Utredningskompetens i olika former är meriterande. Vi sätter även stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens. 

Tjänstens utformning

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Rekryteringsprocessen 

Ansökan sker via länken nedan senast den 31 maj 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta rektor Linda Teske, linda.teske@kunskapsskolan.se eller via telefon 0733-137127.

Mer information på om oss och vår pedagogik hittar du på vår hemsida, kunskapsskolan.se / kunskapsgymnasiet.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Dela detta jobb

Speciallärare

Kunskapsskolan