skoljobb.se

Speciallärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Speciallärare

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Hakarps skolområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-01-06
Sista ansökningsdag    2019-09-22
Referensnr    19-60-2236

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Ditt nya jobb
Till vårt elevhälsoteam söker vi nu ytterligare en speciallärare. Som speciallärare ingår du i vårt team bestående av specialpedagog och tre speciallärare.

Som speciallärare har du operativt ansvar och arbetar elevnära på individnivå eller gruppnivå. Du arbetar med att stödja lärarna i deras undervisning. Du är också delaktig i arbetet med extra anspassningar, åtgärdsprogram och kan bistå läraren/arbetslaget vid bedömning, utredning, uppföljning och utvärderingar. Som speciallärare arbetar du utifrån direktiv i elevhälsoteamet och efter bedömning tillsammans med övriga speciallärare och specialpedagog. Du kommer vara en del av skolområdets elevhälsoteam bestående skolledning, kurator, två skolsköterskor övriga speciallärare och specialpedagog.

Din kompetens
Du är behörig speciallärare och har goda kunskaper inom matematik och/eller läs- och skrivutveckling. Vi förväntar oss också att du vill vara med och utveckla skolområdets specialpedagogiska arbete.

Som person är du flexibel, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att arbeta självständigt, vara tydlig i din kommunikation gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Har du erfarenhet av LOGOS och ITPA är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Var god ange referenser. Tänk även på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. 

Vill du veta mer?
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Petter Alfredsson, biträdande rektor, 036-106987
Sara Alm, Lärarnas riksförbund, 036-106489
Håkan Friberg, Lärarförbundet, 036-106489

Dela detta jobb

Speciallärare

Jönköpings kommun