skoljobb.se

Speciallärare

Företag Hammarö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Speciallärare

Om arbetsplatsen
På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. 

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut. 

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag. 

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus. 

Arbetsuppgifter
Vi söker en vikarierande speciallärare till Mörmo skolan f-6. Som speciallärare samarbetar du med speciallärare, specialpedagog, elevhälsa och övriga pedagoger utifrån varje elevs behov. Tjänsten innefattar i dagsläget också SvA- undervisning

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är behörig Special- och SvA- lärare och har erfarenhet av att undervisa i grundskolan. 
Du är en tydlig och positiv ledare med förmåga att skapa en god inlärningsmiljö. Tar ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, värme och medvetna val. Du har god samarbetsförmåga och vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbetet. Vi vill att du i ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med eleven, i ledarskapet och i samverkan med andra. 

Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstidens utgång. 
Anställningens omfattning
Tillträde:   2018-08-10
Tidsbegränsad till: 2018-12-21
3-6 månader.

Ansökan
Referensnummer:   2018170BI

Anställning
Arbetstid: Dagtid.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Sista ansökningsdag
2018-07-29
Arbetsplats
Hammarö Kommun
Yrkeskategori
Speciallärare

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid / deltid
Antal tjänster
1

Kontaktperson
Stefan Sundin
Rektor 054-515016 stephan.sundin@hammaro.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens Kontaktce
054-515000 vxl

Dela detta jobb

Speciallärare

Hammarö kommun