skoljobb.se

logo

Speciallärare åk 4-6 till Krusboda skola

Företag Tyresö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-08

Ansök nu

Speciallärare åk 4-6 till Krusboda skola

Vad vi gör och vill

Krusboda skola ser vikten av att eleverna får fysisk aktivitet under skoldagen för att stimulera inlärning, varför vi bland annat har pulspass på schemat.

På skolan finns två särskilda undervisningsgrupper, där elever erbjuds individuella anpassningar. På skolan arbetar även skolhundar tillsammans med utbildade hundförare för att stötta elever i lästräning, sociala relationer och självkänsla.

Skolans pågående prioriteringsområden är lektionsdesign, elevinflytande, relationellt ledarskap och betyg och bedömning. Arbetet med prioriteringsområden sker utifrån kollegial fortbildning där det systematiska arbetet leds av skolans förstelärare. Personalgruppen genomsyras av en positiv kultur där kollegialt samarbete och en öppen dialog utgör en av hörnstenarna för ett positivt arbetsklimat.

Skolans värdeord är Respekt, Ansvar, Språk, Trygghet - "RAST".

Om tjänsten

I tjänsten ansvarar du för att följa elevers utveckling mot ämnesmål samt sociala färdigheter. Tillsammans med lärarkollegor samarbetar du kring elevers utveckling i sitt lärande. Du ansvarar för dokumentation kring elevers lärande tillsammans med lärarkollegorna.

Vem är du?

Legitimerad speciallärare eller legitimerad lärare med specialpedagogisk kompetens. Du som söker tjänsten har erfarenhet av att arbeta i åk 4-6.

I din yrkesroll är du initiativtagande och flexibel. Du är strukturerad med ett tydligt ledarskap och du värderar att arbeta för goda elevrelationer. Du arbetar med eleverna i tidsbestämda perioder som en intensiv insats. I den kollegiala relationen har du en god samarbetsförmåga och är van vid att arbeta i team. Du har god kännedom om Skolverkets styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och kunskaper i att hantera digitala verktyg (IKT).
Erfarenhet av självständigt arbeta med screening, uppföljning och dokumentation av elevers lärande.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 8 december 2023. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Rektor Birgitta Henriksson,  0704889801 birgitta.henriksson@tyreso.se.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss: https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss.html.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Speciallärare åk 4-6 till Krusboda skola

Tyresö kommun