skoljobb.se

Speciallärare eller Lärare med bred behörighet

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-28

Ansök nu

Speciallärare eller Lärare med bred behörighet

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vid Skansenskolan finns en resursenhet, Oasen, sedan flertalet år tillbaka. Här sker skolgång för elever bl a med NP-dignostik eller de som har extra behov av särskilt stöd. Elever vid Oasen kan ha hela eller del av sin skoldag förlagd här. Detta innebär att undervisning bedrivs i nästan alla skolans ämnen men med ett stort fokus på specialundervisning och enskild undervisning och undervisning i mindre grupp.

Stor del av verksamheten sker i nära samvaro med eleverna vilket naturligt leder till att även bemötande och socialt samspelande tränas. Att jobba vid Oasen innebär att man arbeter med eleverna under större delen av dagen, såväl i undervisning som i pauserna emellan undervisningspassen.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarutbildning, gärna speciallärarutbildning. Stor vikt läggs vid lämplighet och tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Speciallärare eller Lärare med bred behörighet

Mörbylånga kommun