skoljobb.se

Speciallärare för yngre åldrar på Lillegårdsskolan

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Speciallärare för yngre åldrar på Lillegårdsskolan

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Lillegårdsskolan är en skola med cirka 330 elever, från förskoleklass till och med årskurs 5. Skolan har ett strategiskt läge nära skogen som ofta används i skolans undervisning. Det är promenadavstånd till Partille centrum med Kulturum, biblioteket och Partille Makerspace, vilket utnyttjas regelbundet av elevgrupperna. Skolan arbetar utifrån ett flerlärarsystem, vilket innebär att det finns grundskollärare och fritidspedagoger i varje arbetslag. Förskoleklass är treparallellig för i år och år 1-5 är tvåparallelliga. Skolans personal har som ett av flera prioriterade mål att successivt utveckla lärmiljön med avseende på lokaler och lärstilar. Fritidshemsverksamhet finns också på skolan. Skolan deltar under läsåret 2018-2019 i Skolverkets specialpedagogiska lärarlyft. I Partille är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Partille blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Arbetsuppgifter

Välkommen till vår härliga och professionella personalgrupp på Lillegårdsskolan! Vårt team på skolan består i stort sett bara av behörig personal vilket vi är mycket stolta över. Vi erbjuder eleverna en trygg miljö med varierad och strukturerad undervisning i all vår verksamhet dvs förskoleklass, fritidshem och skola med ett aktivt arbete för att var och en skall känna sig nyfiken och utmanad. Vi skapar goda förutsättningar för lust och lärande och framtidstro bland annat med hjälp av olika digitala verktyg som datorer och ipads. Vi är en aktiv skola med planerad, organiserad rörelse varje dag. Vårt mål är 100 % måluppfyllelse för alla våra elever. 

Inför hösten söker vi nu dig som är legitimerad lärare med speciallärarexamen. Som speciallärare har du goda möjligheter att vara med och planera samt vara en del av/stöd för viss undervisning för elever med extra anpassningar eller i behov av särskilt stöd. Du kommer också utvärdera och utveckla undervisningen tillsammans med lärarna och din specialpedagogkollega. Du och specialpedagogen som är din närmaste kollega har ett nära samarbete med rektor och är en självklar del i skolans elevhälsoteam. 
Samarbete, glädje och professionalitet genomsyrar det dagliga arbetet för att skapa en positiv lärmiljö. Vi räknar med att du vill och kommer att bidra till detta arbete. 

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som är utbildad lärare och har speciallärarexamen. Självklart så ska du vara en trygg och positiv förebild för våra elever.Personliga förmågor och egenskaper som vi värdesätter är god förmåga till kommunikation, självständighet i nära samarbete med kollegor och vårdnadshavare samt noggrannhet och kreativitet. Du tycker om att samarbeta med andra pedagoger för att driva verksamheten framåt. Du är ambitiös och har en stark vilja att skapa en unik verksamhet med hög kvalitet.

Anställningens omfattning

2019-08-05 Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att ingen övertalighet uppstår.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Speciallärare för yngre åldrar på Lillegårdsskolan

Partille kommun