skoljobb.se

Speciallärare Fridaskolan Uddevalla

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-15

Ansök nu

Speciallärare Fridaskolan Uddevalla

Är du sugen på att utbilda tågluffare?

Fridaskolans grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara flexibel, ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och lärande.

Vi söker speciallärare med formell behörighet.
Du arbetar operativt, direkt med eleven i olika lärandesituationer, som stöd i klassrummet, på rasten eller vid matsituationen. Du är också bekväm i att handleda kollegor.
Skicka din ansökan, bestående av ett personligt brev och en meritförteckning till ansokan.uddevalla@fridaskolan.se.

Läs gärna på vår websida för att få mer information om hur vi arbetar på Fridaskolorna, se www.fridaskolorna.se.

På Fridaskolan utbildar vi tågluffare. Detta innebär att vi som arbetar här vill bidra till att utveckla en värdegrund som eleverna har nytta av hela livet. När de lämnar Fridaskolan ska de inte bara ha goda kunskaper. De ska också ha tillit till sina egna förmågor, bibehållen nyfikenhet och förstå vad det innebär att aktivt medverka i och bidra till att utveckla ett demokratiskt samhälle.

Du tycker om att samarbeta, är flexibel, nyfiken och framför allt, har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar.
Du arbetar operativt, direkt med eleven i olika lärandesituationer, framförallt som stöd i klassrummet, på rasten eller vid matsituationen.

Fridaskolan i Uddevalla ligger på gamla I17-området, på gångavstånd till centrum och med skog och parkområden alldeles runt knuten. Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god och trygg social miljö där elever alltid ska känna sig sedda, involverade och omtyckta av klasskamrater och personal. Kort sagt, en miljö där man kan utveckla sina tågluffarförmågor.

Dela detta jobb

Speciallärare Fridaskolan Uddevalla

Fridaskolorna AB