skoljobb.se

Speciallärare, grundsärskolan

Företag Tierps kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Speciallärare, grundsärskolan

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två speciallärare till vår grundsärskola - en med undervisning för elever som läser ämnen och en tjänst med undervisning för elever som läser ämnesområden (inriktning träningsskola). I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet - med utgångspunkt från skolans styrdokument och elevens behov och intressen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för både elever och personal.

KVALIFIKATIONER
Speciallärarutbildning med inriktning utvecklingsstörning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom grundsärskolan/träningsskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation, AKK - exempelvis TAKK eller GAKK.
Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för eleverna.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Speciallärare, grundsärskolan

Tierps kommun