skoljobb.se

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapssultat. Vår vision är "ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS".

Ta chansen och var med och forma lärmiljön på nya Glänningeskolan i Laholm.

Arbetsplatsen
Välkommen till en arbetsplats som kommer att kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. En skola där goda relationer mellan vuxna och barn ses som en grundförutsättning för elevernas utveckling och lärande. Vi ser varje elevs erfarenheter och kunskaper som en tillgång och något som berikar oss alla. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, god tillgång av digitala verktyg, en lärmiljö där misstag välkomnas som en möjlighet för lärandet samt att elevernas delaktighet prioriteras. http://sarskolanlaholmskommun.se/

Vi söker med start höstterminen 2019
2 lärare/förskollärare med speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning för undervisning i ämnesområden inom grund- och gymnasiesärskolans individuella program. Som lärare kommer du att undervisa elever i åk 1-9 grundsärskolan och/eller på individuella programmet i gymnasiesärskolan. Samtliga elever läser ämnesområden och är på låg utvecklingsnivå.

1 lärare med behörighet i ämnena IDH/HKK med speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning, för undervisning i grundsärskolan åk 1-6. Tjänsten kommer att delas mellan grundsärskolan och grundskolan. Som lärare arbetar du i huvudsak med elever i åk 1-6 grundsärskolan men har även Hem och konsumentkunskap åk 6 i grundskolan samt en liten del idrott och hälsa även det i grundskolan

Är du nyutexaminerad lärare/förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Kvalifikationer
För lärar/förskollärar tjänsterna gäller att vi söker legitimerade lärare med respektive behörighet. Vi fäster stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag
Augusti -19

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Rektor Anitha Tillman 0430-15510 eller 073-022 15 80

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-03-24

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning

Speciallärare grundsärskolan i Laholms kommun inför läsår 19/20

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb