skoljobb.se

Speciallärare/Grundskollärare 7-9 Ma/NO/Tk

Ansök nu

Speciallärare/Grundskollärare 7-9 Ma/NO/Tk

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Hällaskolan är en nyrenoverad högstadieskola (skolår 7-9) belägen i det natursköna Borensberg vid Göta kanal och Motala ströms kant. Vi arbetar alla i nära relation med våra elever för att utmana, stödja och coacha dem vidare i sin utveckling. Skolans atmosfär är familjär med hög trivsel och trygghetsfaktor.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som speciallärare 50% och lärare 50%.

Som speciallärare blir du ansvarig för undervisning, planering för elever i behov av särskilt stöd. Du blir också en viktig person i att bygga upp en ny Ma/NO-organisation i form av arbetssätt, metodik kopplat till elevernas förmågor. Du arbetar väldigt nära specialpedagog, speciallärare (Sve/eng) och övriga resurspersoner som ingår i vårt trivsel och trygghetsteam.

Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av din undervisning. Du är ansvarig för bedömning och betygssättning. Undervisning i mindre undervisningsgrupp för elever i behov av stöd kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Speciallärarexamen samt grundskollärarexamen och lärarlegitimation avsedd för arbete i årskurs 7-9 med behörighet att undervisa i samtliga eller något av ämnena matematik, fysik, kemi, biologi, teknik.

Vi vill att du är en lagspelare som tycker det är viktigt att bygga goda relationer till såväl elever som kollegor. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen samt arbetet med inkludering och extra anpassningar i undervisningen när det gäller elever i behov av stöd.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Speciallärare/Grundskollärare 7-9 Ma/NO/Tk

Motala kommun