skoljobb.se

Speciallärare Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Speciallärare Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Speciallärare åk 1-6 Hamburgsundskolan

Hamburgsundskolan är en F-9 skola med ca 300 elever. På skolan har vi ett nära samarbete mellan de olika årskurserna och mellan skola och fritidshem. Skolan är belägen i Hamburgsund, ett kustsamhälle som har direkt tillgång till hav och natur.

Skolan präglas av ett aktivt värdegrundsarbete genom bland annat gemensamma projekt och teman. Vi arbetar också med att utveckla lärmiljön för eleverna didaktiskt, rumsligt och socialt.  En del i detta arbete är att utveckla den digitala lärmiljön. Alla elever på skolan har en iPad och vår vision är att vi med hjälp av bland annat iPaden ska kunna variera och fördjupa våra elevers lärande och lust att lära.

På skolan arbetar vi i arbetslag för att kunna stötta och hjälpa varandra, för att kunna ta del av varandras kompetenser, men också för att skapa trygghet och trivsel.

Vi söker nu en ny medarbetare som är speciallärare med utbildning inom den tidiga läs- och skrivinlärningen. I uppdraget ingår undervisning in i klass, med grupp samt enskild undervisning med elever.

Du har lätt för att samarbeta såväl om att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.

Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elever och föräldrar är en förutsättning.
God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, heltid. Tillträde inför höstterminen 2019.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare och speciallärare med behörighet för undervisning i åk 1-6. Det är ett krav att du är utbildad inom barns läs- och skrivutveckling.

Upplysningar
Biträdande rektor Marie Enstedt, 0525-184 09
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 25 april 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Marie Enstedt
Biträdande rektor
(+46) 0525-18409

Dela detta jobb

Speciallärare Hamburgsundskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun