skoljobb.se

Speciallärare i grundsärskolan inriktning ämnesområden

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Speciallärare i grundsärskolan inriktning ämnesområden

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Lärare inom grundsärskolan; inriktning ämnesområden

Svartbäcksskolans rektorsområde har Haninge kommuns enda grundsärskola för åk 1-6, för närvarande sju klasser, varav 5 klasser med inriktning ämnesområden. Vi har för avsikt att utöka med ytterligare en klass inriktning ämnesområden och söker  fem behöriga lärare med speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning, ämnesområden. Inom Svartbäcksskolan arbetar vi med:

- ROTH dvs Respekt, Omtanke, Tillit och Hälsa

- Hälsans skola, som bedriver mycket rörelse och vi är sockersmarta.

- Ledarskapet

 Arbetsuppgifter  

Sedvanliga läraruppgifter inom grundsärskolan inriktning ämnesområden dvs. du planerar, utför och dokumenterar elevernas utveckling. Det är du som leder det pedagogiska arbetet och handleder elevassistenterna om vilka mål ni arbetar mot och progressionen i dessa mål. Du måste vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Våra elevassistenter är kompetenta och har lång erfarenhet av sitt arbete. Du samarbetar med fritidshemmet för att möjliggöra elevens hela läroprocess under dagen. Du ska bedriva en modern och kreativ undervisning och hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i grundsärskolan, inriktning ämnesområden. Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument, du använder din kreativitet och kan anpassa ditt förhållningssätt, dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevernas behov. Du bedriver en rolig, inspirerande och utmanande undervisning där AKK= Alternativ Kompletterande Kommunikation får stort utrymme. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.

Villkor

En av de fem tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas för att starta en ny klass.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden.

Kontakt: Eva Björkqvist 
08-606 71 42

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Speciallärare i grundsärskolan inriktning ämnesområden

Haninge kommun