skoljobb.se

Speciallärare i grundsärskolan inriktning ämnesområden, vikariat

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Speciallärare i grundsärskolan inriktning ämnesområden, vikariat

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Speciallärare inom grundsärskolan; inriktning ämnesområden

Svartbäcksskolans rektorsområde är Haninge kommuns största grundsärskola för åk 1-6, för närvarande har vi 10 klasser, varav 7 klasser med inriktning ämnesområden.

Är du speciallärare och har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i grundsärskola, inriktning ämnesområden? Vi har nu ett lärarvikariat/ämnesområden under detta läsår (och troligtvis nästa läsår) för en klass med fem elever med svår till måttlig intellektuell funktionsnedsättning samt autism.  

Arbetsuppgifter  

Sedvanliga läraruppgifter inom grundsärskolan inriktning ämnesområden dvs. du planerar, utför och dokumenterar elevernas utveckling. Det är du som leder det pedagogiska arbetet och handleder elevassistenterna om vilka mål ni arbetar mot och progressionen i dessa mål. Du måste vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Du samarbetar med fritidshemmet för att möjliggöra elevens hela läroprocess under dagen. Du ska bedriva en modern och kreativ undervisning och hitta strategier för att nå varje elev och stärka hen i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i grundsärskolan, inriktning ämnesområden. Du har en god insikt och kunskap om skolans styrdokument, du använder din kreativitet och kan anpassa ditt förhållningssätt, dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån elevernas behov. Du bedriver en rolig, inspirerande och utmanande undervisning där AKK= Alternativ Kompletterande Kommunikation får stort utrymme. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning.

Villkor

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons

Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden. 

Dela detta jobb

Speciallärare i grundsärskolan inriktning ämnesområden, vikariat

Haninge kommun