skoljobb.se

Karlbergsskolan är en 7-9 skola med musikprofil och här går cirka 370 elever. Vi vill ligga i framkant med it-pedagogik eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi har fått utmärkelser i innovativ undervisning och vi är stolta över vårt arbete med att förena teknik och skolutveckling. Vi vill ha fler lärare som delar våra uppfattningar om detta. Läs gärna mer om oss på vår webbplats: www.koping.se/karlbergsskolan. 

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. 

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som speciallärare med elever i behov av anpassningar och särskilt stöd. 
I arbetet ingår bl a:
•    Handledning av lärare för att vi ska kunna inkludera våra elever
•    Vara med i ämneslaget språk för att utveckla undervisningen
•    Kartläggningar 
•    Skriva ÅP
•    Ge särskilt stöd till elever 
•    Dokumentation

Du gillar utmaningar och tycker att det är spännande att utforma och anpassa undervisningen efter elevernas behov. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå så långt som möjligt i deras kunskapsutveckling. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med kontaktlärare, ämneslärare, elevhälsoteam och vårdnadshavare. Vi söker dig som brinner för att arbeta i en skola för alla. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare med intresse för specialpedagogik. Elevernas mående och lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. 
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid erfarenhet och personlig lämplighet.
Vi ser gärna sökande med utbildning inom specialpedagogik.

Provanställning kan dock förkomma.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. 

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. 

Välkommen med din ansökan!

Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk    Karlbergsskolan
73185 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-12-14
Ange referens: 157/2018 BUN
 
Kontaktpersoner
Rektor Cecilia Binbach, 0221-25103
Specialpedagog Ylva Sundström, 0221-25112
Fackliga kontaktpersoner
Lärare Anna Gardelin Magnusson, 0221 25000
Lärare Hans Hökfors, 0221-251 00

Speciallärare i språk, läs och skriv på Karlbergsskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb