skoljobb.se

Speciallärare i sva, geografi och religion till Skrantaskolan

Ansök nu

Speciallärare i sva, geografi och religion till Skrantaskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Skrantaskolan är en 7-9 skola, belägen i Karlskogas södra stadsdel. Skolan har idag ca 400 elever, indelade i 15 klasser. På skolan finns även en Förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp, Fyren. Fr.o.m. hösten 2019 arbetar vi i tvålärarsystem.
Är du intresserad av skolutveckling och tycker att lärande är en ständigt pågående process, då är du välkommen med din ansökan till oss på Skrantaskolan.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta som speciallärare i årskurs 7-9 i svenska som andraspråk, geografi och religion.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare för årskurs 7-9 i svenska som andraspråk, geografi och religion och som har speciallärarutbildning.
Vi värdesätter intresse för skolutveckling och god samarbetsförmåga.
Vi ser gärna att du genomgått handledarutbildning i socialt och emotionellt lärande med fokus på SET-metoden.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Speciallärare i sva, geografi och religion till Skrantaskolan

Karlskoga kommun