skoljobb.se

Speciallärare inriktning svenska

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Speciallärare inriktning svenska

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg.

Bråstorpskolan (skolår F-6 och fritids) ligger centralt i Motala med gång- och cykelavstånd till det mesta, men i ett lugnt område omgiven av vacker natur. Fritidshemmet arbetar med utomhuspedagogik och entreprenörskap som medel för lärande. Skolan har som devis; Grundläggande kunskaper för livet och vi lägger vår energi på en mångfald metoder för att möta alla elevers behov.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är speciallärare med inriktning mot i första hand svenska. Du kommer att jobba enskilt med elever som behöver extra stöd men även mot elevgrupper. I arbetsuppgifterna ligger också att vara ett stöd och bollplank för rektor med arbetet att organisera skolans stödverksamhet och hjälpa till i arbetet med elever i behov av stöd att nå målen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation med påbyggnadsutbildning till speciallärare (90hp).

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Stor vikt kommer att läggas på personlig kompetens och samarbetsförmåga med kollegor och elever.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Speciallärare inriktning svenska

Motala kommun