skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Björnboda-Sörgårdsskolans verksamhet omfattar förskoleklass och grundskola 1-6 samt fritidshemmens verksamhet för ca 600 elever. Björnbodaskolan är en F-3 skola belägen i Vinsta. Fem minuters promenad därifrån genom våra grönområden ligger Sörgårdsskolan som är en F-6 skola och ligger i Kälvesta. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafiken till båda skolorna. Vår vision är att vara en bra skola för alla. För oss betyder det att vi har positiva förväntningar på eleverna, varandra och oss själva. Vårt inkluderande förhållningssätt och goda bemötande, där alla ska känna delaktighet, genomsyrar vår verksamhet. För att arbeta för vår vision sätter vi dialogen, kollegialt lärande och elevhälsa centralt.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för en mindre undervisningsgrupp. Ditt uppdrag kommer i huvudsak att handla om att leda och organisera undervisningen avseende elever åk f-3 samt ge ett riktat specialpedagogiskt stöd utifrån elevernas skolsituation. Du ingår i ett arbetslag och undervisar tillsammans med resurspedagoger. Du har kontinuerlig kontakt med skolans specialpedagog och berörda pedagoger. Eleverna i denna grupp har en klasstillhörighet vilket innebär att resp. klasslärare ansvarar för terminsplanering, ämnesintegrering och utvärdering. Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med erfarenhet av arbete i mindre undervisningsgrupp. Du har flera års erfarenhet av läraryrket. Du är tydlig och ansvarstagande. Kommunikation och dokumentation är en del av tjänsten vilket förutsätter att du är van vid att skriva pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram. Du har även lätt för att samverka med elever och vårdnadshavare, såväl som medarbetare och skolledning.

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2135

Kontakt    
Tobias Hansson, rektor, 0850805762
Facklig företrädare    
Sara Magnusson, Lärarförbundet , 08-508 05771
Ulla Hedvall, LR , 08-508 05220
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Speciallärare/ Lärare mot liten undervisningsgrupp

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Dela detta jobb