skoljobb.se

logo

Speciallärare matematik till Sörgårdsskolan

Ansök nu

Speciallärare matematik till Sörgårdsskolan

Om arbetsplatsen

Välkommen till Sörgårdsskolan som är en vacker F-6 skola, med naturen som närmsta granne, belägen i ett villaområde i Skillingaryd. Skolan har en fantastisk utemiljö och det finns tillgång till ett uteklassrum. Varje klassrum har en direkt utgång till utemiljön. Nästa läsår utökas skolan med ytterligare en byggnad med stora möjligheter att skapa framtidens skola. Visionen för skolan är "En skola i framkant där alla elever når sin fulla potential". Gå gärna in på vår Instagram @sorgardsskolan_vaggerydskommun för att se mer av vår verksamhet! Nu söker vi Dig, som är speciallärare inom matematik och som tillsammans med hela skolan utvecklar skolans elevhälsoarbete.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare på Sörgårdsskolan kommer du att delta i det hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoarbetet tillsammans med skolans elevhälsoteam, som består av rektor, speciallärare inriktning läs- och skriv, skolkurator, skolsköterska och skolpsykolog. Uppdraget är framför allt att skapa förutsättningar för tillgänglighet, delaktighet och inkludering för våra elever, samt att bidra till utveckling av elevernas lärande inom matematik. Du arbetar nära skolan olika team, för att identifiera elever med behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du utreder och följer upp detta arbete tillsammans med undervisande lärare, elever och vårdnadshavare. Du har också en ledande roll i att utveckla skolans matematikundervisning.

Kvalifikationer

Du som söker har en speciallärarexamen. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som lärare och som speciallärare inom grundskola. Du har ett salutogent förhållningssätt, är trygg som person och har lätt för att skapa goda relationer och goda samarbeten, både internt och externt. Du är modig i att utmana dig själv och dina kollegor för att hela tiden utvecklas för att möta alla elevers behov. Att du har arbetat med handledning och coachande samtal är meriterande. Du har god it-kompetens och är väl förtrolig med assisterande teknik och program som stöttar elever i deras lärande. Du har en god analytisk förmåga och kan se helheter och mönster. Hos oss sker kontinuerlig utveckling av verksamheten, därför vill vi gärna att du bidrar med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor och utmanar metoder, arbetssätt och tankesätt.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2023-08-10

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid: Dagtid

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Speciallärare matematik till Sörgårdsskolan

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen