skoljobb.se

Speciallärare med Gymnasiebehörighet i Engelska

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Speciallärare med Gymnasiebehörighet i Engelska

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar 2000 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är mycket stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

Vi söker nu en speciallärare i engelska.

Vi önskar att du är legitimerad gymnasielärare med behörighet i engelska.

Tjänsten innebär stödundervisning i olika former, pedagogiska kartläggningar samt nära samverkan med våra specialpedagoger, lärare och elevhälsoteam. Arbetet ställer krav på initiativförmåga, planering, samordning, uppföljning, och återkoppling av stödinsatser. Du blir en del av vårt fina Lärcentrum och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten. En del av tjänsten innebär samordning och planering av stöd på skolan.

Tjänsten är en visstidsanställning på 75% med ev. möjlighet till förlängning. Start augusti 2019.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande under anställningstiden.

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Dela detta jobb

Speciallärare med Gymnasiebehörighet i Engelska

Sollentuna kommun