skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Björnboda-Sörgårdsskolans verksamhet omfattar förskoleklass och grundskola 1-6 samt fritidshemmensverksamhet för ca 600 elever. Björnbodaskolan är en F-3 skola belägen i Vinsta. Fem minuters promenad därifrån genom våra grönområden ligger Sörgårdsskolan som är en F-6 skola och ligger i Kälvesta. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafiken till båda skolorna. Vår vision är att vara en bra skola för alla. För oss betyder det att vi har positiva förväntningar på eleverna, varandra och oss själva. Vårt inkluderande förhållningssätt och goda bemötande, där alla ska känna delaktighet, genomsyrar vår verksamhet. För att arbeta för vår vision sätter vi dialogen, kollegialt lärande och elevhälsa centralt.

Arbetsbeskrivning 
Vi söker dig som har en examen som speciallärare och med kompetens inom svenska som andraspråk. Du kommer att arbeta handledning, anpassningar och organisation kring elever med olika stödbehov. Du kommer även arbeta ute i klassrummen med direkt stöd till elever. Handledning av pedagoger i svenska som andraspråk samt deltagande vid mottagande av nyanlända elever. Du ingår i ett arbetslag med specialpedagoger och övrig elevhälsopersonal, där samarbete är väsentligt för att utnyttja de olika kompetenser som finns för att stötta elevernas lärande. Du ingår även i skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med erfarenhet av SVA. Du har flera års erfarenhet av läraryrket. Du är tydlig och ansvarstagande. Kommunikation och dokumentation är en del av tjänsten vilket förutsätter att du är van vid att skriva pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram. Du har lätt för att samverka med elever och vårdnadshavare och har ett gott samarbete med såväl som medarbetare och skolledning

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2157

Kontakt    
Tobias Hansson, rektor, 0850805762
Facklig företrädare    
Sara Magnusson, Lärarförbundet , 08-508 05771
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Speciallärare med inriktning mot SVA

Ansök nu

Dela detta jobb