skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sätraskolan är belägen nära natursköna skogsområde och Mälaren. Skolan ligger nära Sätra tunnelbanestation som gör att man med lätthet kan ta sig till och från Sätra. 
Sätraskolan har ca 700  och 120 medarbetare. Grundsärskolan består av 18 medarbetare och 32 elever fördelade på 4 klasser från F-9 med inriktning ämnen och ämnesområde.


Arbetsbeskrivning
Vi söker en speciallärare med ett riktat uppdrag mot en elev med autism med inriktning ämnesområde. Du kommer tillsammans med 2 resurspedagoger ansvara elevens skolgång.Tjänsten innefattar undervisning, genomförande, dokumentation, uppföljning och övriga kontakter som bidrar till elevens utveckling. 
På grundsärskolan arbetar vi i team, där alla professioner tillsammans bildar en viktig helhet för att nå våra uppsatta mål.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation.
Erfarenhet av arbete som pedagog i grundsärskolan.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du är trygg och stabil och hög personlig mognad. 
Du är flexibel och tycker om att arbeta i team och har lätt att anpassa dig för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.

 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2919

Kontakt    
Caroline Sköld, 0850844238
Facklig företrädare    
Eva Lindholm Lärarförbundet, 08 50824216
Lars-Olof Karlberg, 08 50824220
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Speciallärare med riktat uppdrag till grundsärskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb