skoljobb.se

Speciallärare, Sätilaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Speciallärare, Sätilaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Sätilaskolan är en naturskönt belägen skola vid sjön Lygnern. Skolan har genomgått en omfattande renovering och har i nuläget ca 530 elever i åk F-9. Sätila ligger på bekvämt pendlingsavstånd från bland annat Kungsbacka och Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad?
Som speciallärare på Sätilaskolan brinner du för att utveckla och utvecklas. Du motiveras av och ansvarar för att undervisa elever med särskilda svårigheter för skolarbetet och engageras av utmaningen kring det direkta arbetet med eleverna. Att hitta metoder och alternativa sätt att komma över barriärer för elevers lärande är en utmaning du gärna tar dig an. Du undervisar elever enskilt eller i grupp och kan ibland utveckla skräddarsydda undervisningsprogram för elever eller grupper. Du kommer också att ingå i högstadiets Flexteam som tillsammans planerar för och arbetar med de elever som behöver stora anpassningar i sin skolgång för att lyckas med sina studier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning som speciallärare eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i skolan/fritidshemmet eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

För att lyckas i rollen som speciallärare är du en ansvarstagande, optimistisk och stabil person som brinner för att skapa en trygg skola. Du är lösningsorienterad och mycket bra på att samarbeta med andra. Du har också förmågan att sätta dig in i elevers perspektiv och sammanhang för att därigenom kunna motivera och främja socialt samspel och lärande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Speciallärare, Sätilaskolan

Marks kommun