skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Vi söker dig som vill medverka till att utforma och utveckla pedagogiken i Akalla grundsärskolan

På Akalla grundskola har vi för vision en skola dit alla går med glädje och där vi har eleven och dess lärande i fokus.

Vi är en skola som grundar sig i KRAFT, med ledorden Kunskap, Respekt, Ansvar, Framtid och Trygghet.

Skolan är belägen i nära anslutning till kommunikationer. I skolans närhet finns stora grönområden och även Akalla by (historisk plats) som nyttjas både på skoltid och på fritidstid.

Akalla grundskola är en spännande arbetsplats med en pågående utvecklingsarbete i lärmiljön såsom den fysiska miljön. Skolan satsar även på IKT i undervisningen och är på väg att implementera 1:1 gällande iPads på grundsärskolan.

Skolan har totalt 18 elevplatser och 17 anställda. Eleverna har alla grava funktionsnedsättningar både intellektuellt och fysiskt. Vi arbetar enligt läroplan för grundsärskolan och samtliga elever läser enligt kursplanen ”Ämnesområden”.

Läs mer på http://akallagrundskola.stockholm.se/

Här hittar du oss http://akallagrundskola.stockholm.se/kontakta-oss

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa eleverna inom grundsärskolans ämnesområden tillsammans med övriga lärare och elevassistenter. Det innebär att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Det krävs även ett nära samarbete med vårdnadshavarna samt alla professioner som kretsar kring eleven.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har utbildning och erfarenhet som speciallärare/specialpedagog med inriktning mot grundsärskola.

Du ska ha lätt för att samarbeta, vilja bidra till att utveckla undervisningen. Vi förväntar oss att du är flexibel, ser möjligheter och verkar för att utveckla samarbetet med övrig personal på Akalla grundskola.

Välkommen med din ansökan!

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Akalla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7151
Kontakt
  • Lauriane Baillet, 076-1245517
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-22
Legitimationskrav Lärare

Speciallärare/specialpedagog

Ansök nu

Dela detta jobb