skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning

Gullmarsskolan åk 7-9 är kommunens enda högstadieskola, vilket ger fantastiska möjligheter att arbeta med kommunens samtliga ungdomar i en rik variation.

Skolan är fint belägen med havsutsikt och möjlighet till hav och friluftsliv runt knuten.
Vi arbetar strategiskt med verksamhetsutveckling i syfte att ha en hög kvalitet i vår verksamhet och nå goda resultat. Vi vill vara innovativa, kreativa och flexibla i vår verksamhet och vi värnar om vår skola och vår arbetsmiljö då trivsel för samtliga ger bra förutsättningar för lärande. På skolan finns också en aktiv Personalklubb som ordnar aktiviteter och trevligheter för personalen, vilket kan vara en del i att vi har låg sjukfrånvaro och låg personalomsättning.

På skolan finns ett stort och härligt uppehållsrum med en cafédel där vi har vuxna som arbetar. Vi har rastaktiviteter för våra elever och även två socialpedagoger som skapar trygghet och arbetar förebyggande för hög trivsel, integration etc. Socialpedagogerna stöttar och arbetar tillsammans med lärarna för att skapa goda förutsättningar för våra elever. Förutom socialpedagoger har vi hälsopedagog samt stödpedagoger för att på olika sätt finna vägar och lösningar till individuellt stöd. Det finns en utvecklad spec.organisation med flera möjligheter för att tillgodose alla elevers behov genom mindre undervisningsgrupper med väl utvecklade arbetssätt och arbetsformer, elevassistenter och ett språkcentrum med språkstödjare och svenska som andra språklärare.


Vi har satsat på att anställa lärarassistenter som kan avlasta lärarna i deras uppdrag på olika sätt. På skolan arbetar vi i arbetslag kring en årskurs vilket skapar bra förutsättningar för samplanering och sambedömning, samt helhetstänk kring samtliga elever. Vi har kollegiala utvecklingsgrupper i vilka vi lär av varandra, tar del av forskning och testar våra egna erfarenheter med nya tankar och ideér.

Vi arbetar även med kollegacoaching och fördjupade resultatanalyser, samt Progressionskartor för att skapa en trygghet och säkerhet i att vi erbjuder de elever i behov av stöd, rätt stöd. Vårt arbete med extra anpassningar i undervisningen har utvecklats mycket de senaste åren.

Vi söker nu speciallärare till vår skola.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare kommer Du att ingå i både ett ämneslag och ett arbetslag på skolan. Du kommer att arbeta nära samman med specialpedagog och språkansvarig på skolan, samt med arbetslag och ämneslärare. Din huvudsakliga uppgift blir att stötta elever i behov av stöd i främst svenska, både på individ- och gruppnivå, samt göra tester och kartläggningar. 

Kvalifikationer

Du är utbildad speciallärare med goda erfarenheter av arbete med barn och ungdomar. Du har en positiv grundsyn, och är en snabb, effektiv och självständig lagspelare. Du trivs i utvecklande och flexibla miljöer. Du är trygg som ledare och delar gärna med dig av erfarenheter samtidigt som du är positiv till egen utveckling.

Villkor

Tillsvidare, heltid

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Speciallärare/specialpedagog

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2019-01-20

Ansök nu

Dela detta jobb