skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Sjöstadsskolan - en skola för framtiden. Sjöstadsskolan är en kommunal grundskola (F-9) i Hammarby Sjöstad. Skolan startades hösten 2006 och har förskola, grundskola, grundsärskola, fritidsverksamhet och en särskild undervisningsgrupp. Det går ca 900 barn och elever i Sjöstadsskolan. Alla pedagoger är utbildade inom sitt område och arbetar för att stödja elevernas kunskapsutveckling och möjlighet att nå goda resultat. Vi arbetar aktivt med elevvård, antimobbning och skolmedling. Arbetslagen består av en eller två årskurser och undervisningen bedrivs i flexibla undervisningsgrupper. Vi har en väl utbyggd IT-satsning, med bl a en dator per elever i år 6-9 och iPads till de yngre eleverna. Alla lärare deltar sedan flera år tillbaka, i systematisk och kollektiv utveckling av undervisning

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett härligt, kompetent gäng som består av alla tänkta professioner inom elevhälsa. Viarbetar utifrån utarbetade processer som är i ständig utveckling. Vi söker i första hand dig som har en behörighet som speciallärare alternativt specialpedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever där lärandemiljön behöver anpassas utifrån elevens beteende där då både analys och pedagogiskt arbete ingår i arbetsuppgifterna. Du är med i teamet och bidrar med din kompetens - möter pedagoger och arbetslag, gör utredningar och skriver åtgärdsprogram tillsammans med pedagogerna.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019 08 12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100% av heltid
Referensnummer    2019/2233
Kontakt    
Bert Johansson, 0850842514
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Speciallärare/Specialpedagog

Ansök nu

Dela detta jobb