skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Välkommen till Råslätts skolområde! Att arbeta hos oss ger dig många möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget. På skolområdet finns en stor erfarenhet av att arbeta med elever från olika kulturer, det finns också ett stort engagemang kring att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Vårt skolområde består av Råslättsskolan som är en nybyggd F-6 skola med 450 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 75 elever. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk och här är fritidshem integrerade i skolan. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever åk 3-6. I vårt närområde finns tillgång till skridskobana, badhus, skog, idrottsplats, aktivitetsarena och fotbollsplan med konstgräs.

Arbetsuppgifter 
Vi söker dig som är behörig specialpedagog/speciallärare. Du kommer att ansvara för att arbeta med kartläggningar, utreda läs- och skrivsvårigheter, samt matematiska svårigheter. Du ingår i vårt elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska samt rektor och biträdande rektor.

Kompetenskrav 
Utbildad specialpedagog/speciallärare med lärarlegitimation, gärna med SVA-kompetens. Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar till utveckling i skolan. Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och en god förebild. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har även en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i varje möte med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Meriterande är arbete med nyanlända elever. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Övrigt 
Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Mats Östholm, rektor 036 - 10 23 85
Ann-Christin Bomberg, bitr rektor 036 - 10 71 10
Jessica Philip, specialpedagog 0703 - 02 26 44
Åsa Sjöstrand, lärarförbundet 036 - 10 64 59

Speciallärare/specialpedagog

Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb