skoljobb.se

Speciallärare/ specialpedagog

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2018-11-04

Ansök nu

Speciallärare/ specialpedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Sudrets skolområde omfattar Garda, Stånga, Havdhem och Öja skolor samt Högbyskolan. Vi är ett skolområde som är i en expansiv och spännande utvecklingsfas. Vi eftersträvar att arbeta så att alla elever, från förskoleklass till år 9, skall nå goda resultat och att våra skolor känns trygga.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av kartläggning, utredning och sedvanligt specialpedagogiskt arbete. Du kommer också att arbeta med elever och med grupper av elever. I tjänsten ingår också att aktivt delta i skolornas pedagogiska utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du har speciallärar- eller specialpedagogutbildning. Även annan utbildning kan komma ifråga. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Arbetsplats
Högbyskolan F-9, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2019-01-01. Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster
1

Kontakt
Fackliga representanter 
Rosita Sundh
Lärarnas Riksförbund
0498-269647

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer
A819088

Sista ansökningsdatum
2018-11-04

Dela detta jobb

Speciallärare/ specialpedagog

Region Gotland