skoljobb.se

Speciallärare/Specialpedagog åk 1-3

Regioner
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Speciallärare/Specialpedagog åk 1-3

Nytorpsskolan
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!

Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar. Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård.

Nytorpsskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola, med högt i tak, som ligger i Surahammar och består av grundskola, Fsk-åk 3, samt fritidshem med egen fritidshemssamordnare. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar.

Arbetsuppgifter
Vi söker efter en speciallärare/specialpedagog för placering på Nytorpsskolan.

Som speciallärare är du ett stöd i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du ingår i elevhälsoteamet och samarbetar med lärarna i arbetet med att identifiera elevers behov.

  • Du följer upp de kartläggningar som genomförs i olika klasser och arbetar i ett team tillsammans med skolans övriga lärare. Du undervisar elever i grupp och enskilt, utifrån varje elevs individuella behov och utveckling, möjligheter och förutsättningar.

  • Du kommer att arbeta tätt tillsammans med arbetslag på skolan. Dessutom kommer du att samarbeta med kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.

Kvalifikationer

  • Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 och är utbildad speciallärare/specialpedagog.

  • Du har förmågan att skapa kontakter och arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt samtidigt som du skapar engagemang och delaktighet. För att kartlägga och förstå elevers olika behov behöver du ha en god analytisk och pedagogisk förmåga

Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.

Villkor
Anställningsform: Tills vidare
Omfattning: 100%
Tillträde: Höstterminen 2021

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Kontakt    
Helen Porsch, 0220-391 22

Dela detta jobb

Speciallärare/Specialpedagog åk 1-3

Surahammars kommun - Barn och utbildning