skoljobb.se

Speciallärare/specialpedagog i gymnasieskolan GKC

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Speciallärare/specialpedagog i gymnasieskolan GKC

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Gnosjöandans Kunskapscentrum är en plats för lärande mitt i en region fylld av entreprenörskap.

GKC är ett modernt utbildningscentrum som erbjuder allt ifrån nationella gymnasieprogram till vuxenutbildning. Här erbjuder vi utbildningar till våra gymnasieungdomar, vidareutbildning för vuxna och skräddarsydda företagsutbildningar i samarbete med konsulter av olika slag.

ARBETSUPPGIFTER
Huvudfokus för uppdraget är:
- främjande såväl som åtgärdande insatser med fokus på tidiga insatser
- stödja elever och lärare i ordinarie undervisning
- undervisa elever i grupp eller enskilt
- kartläggning, handledning och observationer av både enskilda elever och grupper
- göra pedagogiska utredningar och skriva åtgärdsprogram
I uppdraget som speciallärare/specialpedagog ansvarar du tillsammans med skolledning och övriga i elevhälsoteamet för att elevhälsans insatser på bästa sätt bidrar till elevernas måluppfyllelse och att eleverna ges goda förutsättningar för lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är speciallärare/specialpedagog/eller har lärarutbildning och erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av stöd. Gärna med kunskap om/erfarenhet av läs- och skrivträning. Du är strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt och har vilja och stort intresse av att stimulera våra elever så att deras självkänsla stärks och att kunskapsmålen kan nås. Vi ser det som en självklarhet att du har erfarenhet av arbete som lärare och gärna erfarenhet av arbete som speciallärare och/eller specialpedagog.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Speciallärare/specialpedagog i gymnasieskolan GKC

Gnosjö kommun