skoljobb.se

Almaskolan är en liten familjär skola med ca 200 elever i åk. 7-9. På skolan har vuxna och elever en nära relation och relationsskapandet bidrar i mycket stor utsträckning till elevernas utveckling, både kunskapsmässigt och socialt.
Almaskolan har idrottsprofil och alla elever har idrott på schemat fyra gånger i veckan.Här bli du en del av vårt Elevhälsoteam.
I teamet ingår rektor, skolsköterska, kurator, specialpedagoger/speciallärare och skolpsykolog, totalt 12 personer.
Olika professioner med olika perspektiv och kompetenser kompletterar varandra och ger oss goda möjligheter att öka förståelsen på organisation-, grupp- och individnivå.
Tillsammans är teamet kraftfullt och har mycket energi.
Det råder en ödmjuk inställning till varandras kompetens.

Som en del av Elevhälsoteamet kommer du att arbeta med:
En samsyn och ett helhetsperspektiv med fokus på det främjande och förebyggande arbetet.Tillgängliga lärmiljöer där alla elever kan känna delaktighet.Göra elevhälsan tillgänglig och synlig för elever och personal. Elevsamtal sker i åk. 7.Du som söker har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor och föräldrar. Du samarbetar gärna med kollegor i både undervisnings- och värdegrundsarbetet. En positiv inställning präglar det dagliga arbetet.

Vi arbetar hårt för att skapa en lugn och trygg lärmiljö där arbetsro råder.Almaskolan ingår sedan en tid tillbaka i en liten skolkoncern med Täby Friskola.
 

Tillsammans borgar det för skolor med hög kvalitet där Täby Friskolas långa erfarenhet ger ett bra komplement till Almaskolans utveckling.Vi söker i första hand dig med ett par års erfarenhet. Hänsyn tas till personlig lämplighet.Vi har attraktiva anställningsvillkor med bland annat ett förmånligt friskvårdsbidrag och vi erbjuder marknadsmässiga löner. Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss. Lärarna är lediga på höstlovet.

Speciallärare/specialpedagog till åk. 7-9

Företag Almaskolan AB
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb