skoljobb.se

Elundskolan är en låg-och mellanstadieskola med ca 250 elever. Den ligger mitt i ett villaområde med skogen alldeles inpå knuten. Läs gärna mer om skolan på vår webbplats: www.koping.se/elundskolan

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet. Vi får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. 
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Arbetsuppgifter:
Som speciallärare eller specialpedagog är du utvecklaren och utmanaren. Det är självklart för dig att arbeta förebyggande och främjande. Du ingår naturligtvis i elevhälsoteamet som också består av specialpedagog, kurator samt skolsköterska. Övriga kompetenser som skolpsykologer, socialpedagoger och specialpedagoger med särskild kunskap finns centralt placerade.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad lärare för grundskolan med examen som speciallärare eller specialpedagog.
Du har erfarenhet av arbete som klasslärare på grundskolan med inriktning läs-och skrivinlärning.
Som person är du ansvarstagande och lyhörd med god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är van att göra pedagogiska kartläggningar och har en god förmåga att dokumentera. Uppdraget omfattar handledning till arbetslag eller enskilda lärare.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, inklusive allmänna råd för extra anpassningar och särskilt stöd. Du arbetar självständigt men på rektors uppdrag.

Tillträde:
Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. 

Sista ansökningsdag:
2019-05-31

Välkommen med din ansökan!

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. 
Välkommen med din ansökan!

Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk    Elundskolan
73185 KÖPING
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Ange referens: 98/2019 UN
 
Kontaktpersoner
Rektor Anneli Holmroos, 0221-251 66
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260

Speciallärare / specialpedagog till Elundskolan åk f-6

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb