skoljobb.se

Speciallärare/Specialpedagog till mindre undervisningsgrupp

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Speciallärare/Specialpedagog till mindre undervisningsgrupp

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms City på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en fem minuters promenad från stationen. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 900 st elever och ca 115 medarbetare. Alla i teamet är delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. 

Vi söker dig som är utbildad speciallärare/specialpedagog och har erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd och Npf-diagnoser, samt kunskaper om lärmiljöer. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet ser till elevernas lärande och hälsa. 

Du kommer att arbeta i ett team med ytterligare en speciallärare och resurspedagoger som sedan tidigare arbetar hos oss. Som speciallärare leder ni arbetet tillsammans och undervisar elever i en mindre undervisningsgrupp. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter till en framgångsrik skolgång. 

Om du är intresserad kontakta gärna biträdande rektor Carola Vårkruse, 08-606 82 04,  för att berätta om din bakgrund och få information om uppdraget.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

 

 

Dela detta jobb

Speciallärare/Specialpedagog till mindre undervisningsgrupp

Haninge kommun