skoljobb.se

Nu söker vi speciallärare/specialpedagog till Nibbleskolan

Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av varandra. Vi hjälps åt att utveckla undervisningen och har roligt på jobbet. Skratt och humor bidrar till att vi trivs och är trygga med varandra. 
Vi är en övningsskola till Mälardalens högskola och tar regelbundet emot lärarstuderande, vilket ger oss inspiration och ständig kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter:
Du arbetar på individ-, grupp- och organisationsnivå och undervisar elever enskilt, i grupp och ibland i klassrumsmiljön. Du arbetar förebyggande genom att identifiera och undanröja hinder i elevers lärande.
Du har en central roll i elevhälsan med att utveckla skolans elevhälsoarbete. Du samarbetar nära din kollega i det lilla specialpedagogiska arbetslaget.
Du ger råd och stöd till personal genom att kartlägga, handleda och sprida aktuell forskning. 
I arbetet ingår också att möta elever, vårdnadshavare och lärare för att tillsammans planera särskilt stöd. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog eller speciallärare. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har höga förväntningar och god förmåga att anpassa undervisningen så att eleverna upplever att de lyckas med sitt skolarbete. Vi värdesätter också din förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. 
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.
Barn- och utbildningsförvaltningen

Önskat tillträde för tjänsten är: 
2019-08-13 eller enligt överenskommelse. 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. 
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Kristinelundsvägen 4
73185 KÖPING
 
 Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Ange referens: 72/2019 UN 
 
Kontaktpersoner
Rektor Lars Fallqvist, 0221-25 628
Biträdande rektor Marina Falck, 0221-259 42
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260

Speciallärare/specialpedagog till Nibbleskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb