skoljobb.se

Speciallärare/specialpedagog till Nyckelbergsskolan

Ansök nu

Speciallärare/specialpedagog till Nyckelbergsskolan

Nyckelbergsskolan

Speciallärare

Kommun: Köping

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Speciallärare/specialpedagog alternativt lärare med erfarenhet av NPF undervisning till särskild undervisningsgrupp, Nyckelbergsskolan.

 

 Nyckelbergsskolan

Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre? Läs mer om skolan på: www.koping.se/nyckelbergsskolan.

 

Arbetsuppgifter:

Du arbetar som pedagog i skolans särskilda undervisningsgrupp.

 

I ditt uppdrag ingår:

-         Undervisa och planera undervisningen utifrån läroplanen.

-         Individanpassning av undervisningen. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna.

-         Handledningsträffar med arbetslaget.

-         Sedvanlig dokumentation.

-         Samarbete med elevhälsoteamet, vårdnadshavare och kollegor.

Du har ett tydligt fokus på att varje individ ska lyckas utifrån sina förutsättningar. I mötet med eleverna ser du en chans att utveckla dig själv och din roll som pedagog. Du ser också möjligheter att göra undervisningen spännande genom att ta tillvara på elevernas intresse.  Du kommer arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer arbeta med att se helheten ur grupp- och organisationsperspektiv. Du samarbetar med både elever, föräldrar och arbetslag/ämneslag i team tillsammans med vår övriga elevhälsoteamet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad och behörig speciallärare/specialpedagog/lärare för grundskolans tidigare år. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Tidigare erfarenhet av elever med neuropsykiatriska funktionshinder är meriterande.

 

Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv. Du har en särskilt god förmåga att skapa relationer samt undervisning för hög elevdelaktighet.

 

Som pedagogisk ledare är du:

-         Tydlig och kommunikativ i tal och skrift.

-         Ser vikten av att skapa goda relationer med elever och kollegor.

-         Strukturerad när du arbetar och har digital kompetens.

-         Lösningsfokuserad.

-         Du har erfarenhet av att anpassa undervisningen för elever som behöver en tydliggörande pedagogik och du har förmåga att tänka utanför ramarna.

 

Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.

 

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.

 

Utbildningsförvaltningen

Önskat tillträde för tjänsten är: 2020-08-11

 

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.

Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Speciallärare/specialpedagog till Nyckelbergsskolan

Köpings kommun