skoljobb.se

Nu söker vi specialpedagog/speciallärare till Skogsbrynskolan i Köping. 

Skogsbrynskolan tillhör Nibble skolområde tillsammans med Nibbleskolan och Himmeta skola. Området leds av en gemensam skolledning och har också en gemensam elevhälsa. Personalen samarbetar nära varandra över skolgränserna och träffas regelbundet. 
På Skogsbrynskolan undervisas ungefär 120 elever i förskoleklass och årskurs 1. 
Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av varandra. Vi hjälps åt att utveckla undervisningen och har roligt på jobbet. Skratt och humor bidrar till att vi trivs och är trygga med varandra. Som övningsskola tar vi regelbundet emot lärarstuderande, vilket ger oss inspiration och ständig kompetensutveckling.
Läs mer om oss på www.koping.se/skogsbrynskolan. 

Arbetsuppgifter:
Handleda och ge råd och stöd till personal samt undervisa elever individuellt och i grupp. Kartlägga, analysera och utveckla elevers läs- och skrivförmågor och matematiska förmågor. Du stödjer personalen i deras arbete med elevernas måluppfyllelse, anpassningar, utvecklingssamtal samt upprättande av åtgärdsprogram. Du ingår i skolans elevhälsa.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog eller speciallärare. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har höga positiva förväntningar och god förmåga att anpassa undervisningen så att eleverna upplever att de lyckas med sitt skolarbete. Vi värdesätter också din förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Har du erfarenhet av arbete med elever i yngre åldrar är det meriterande men inget krav.

Välkommen med din ansökan!

Barn- och utbildningsförvaltningen

Önskat tillträde för tjänsten är: 
2019-01-07.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Vår kommun:
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. 
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Nibbleskolan
73185 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-10-05
Ange referens: 117/2018 BUN
  
Kontaktpersoner
Rektor Lars Fallqvist, 0221-25 628
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224

Speciallärare/specialpedagog till Skogsbrynskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2018-10-05

Ansök nu

Dela detta jobb