skoljobb.se

Speciallärare till åk. 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Speciallärare till åk. 7-9

Sollentuna Musikklasser är en 4-9 skola med ca 400 elever. Alla våra klasser har musikprofil med fokus på körsång. Musiken bidrar till en positiv atmosfär och gemenskap både för elever och personal.

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 7-9 som är i behov av särskilt stöd samt handleda kollegor i frågor som gäller elevstöd. Du kommer att ingå i elevhälsoteamets som består av speciallärare, kurator, skolsköterska och skolledning. 

Som speciallärare ingår att i nära samarbete med ansvarig lärare bedriva anpassad pedagogisk verksamhet för elever i behov av särskilt stöd, enskilt, i klassrummet eller i mindre grupp. Arbetet innebär vidare observationer, samarbete och möten med elever och vårdnadshavare samt administrativt arbete som pedagogiska kartläggningar, uppföljningar och åtgärdsprogram. Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar och vill arbeta inkluderande.

I uppdraget ingår också att du ska vara uppdaterad kring kompensatoriska hjälpmedel och IT, samt att du ska kunna arbeta med dessa i den anpassade undervisningen.

Som person är du trygg, positiv, lösningsfokuserad och har god självinsikt. Du är bra på att bygga relationer och värnar om ett bra bemötande gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förståelse för hur människor tar till sig kunskap och är medveten om människors olika förutsättningar.

Du bör vara utbildad speciallärare och ha erfarenhet av specialundervisning och handledning. 

På Sollentuna Musikklasser har du möjlighet att ingå i ett stabilt och utvecklingsinriktat arbetslag med erfarna och kompetenta kollegor.

Intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan.

Kontaktpersoner:
Åse Mellerstedt, Rektor 
tfn: 08-579 221 02

Sista ansökningsdag:
2018-08-12

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

Dela detta jobb

Speciallärare till åk. 7-9

Sollentuna kommun