skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ängskolan ligger på Hertsön som är Luleås största bostadsområde med ca 5500 invånare. Hertsön är känt för sitt rika fritids- och föreningsliv och närheten till naturen. Här finns bibliotek, modern idrottsanläggning och ett naturreservat inom gångavstånd. Ängskolan har 225 elever i åk F -6. Vår verksamhet bildar en helhet där vår målsättning är att både barn och vuxna ska känna sig välkomna. Vi tror att lärande sker i samspel med varandra, därför vill vi att klimatet på skolan ska präglas av öppenhet, så att alla vågar och vill vara delaktiga. Vi är stolta över våra fritidhemssavdelningar som erbjuder en lustfylld verksamhet där innehållet är anpassat efter barnens ålder.

ARBETSUPPGIFTER
Din tjänst innebär att du:

Arbetar som speciallärare med daglig elevkontakt.
Arbetar med planering, undervisning och bedömning i årskurs 1-6 inom ämnena sv/Sva och/eller ma i läroplanen för grundskolan i samarbete med ytterligare pedagoger på skolorna.
Arbetar i nära dialog med pedagoger i hemvistet samt med elevhälsan för att utforma den bästa lärmiljön för våra elever och ge dem sådant stöd och undervisning så att de lyckas med sina studier.
Bidrar till skolans verksamhetsidé där breda kunskapsområden, undersökande arbetssätt, elevinflytande och arbetslagsarbete är kärnan.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och ämnesbehörighet för år 1-6 i exempelvis svenska eller matematik. Meriterande om du också har behörighet i Sva. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Meriterande är om du har erfarenhet av NPF. Du är självgående och kan ta ansvar för och utföra uppgifter självständigt och du lägger stor vikt på kvalitet. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer med både barn och vuxna. Mentorskap ingår i uppgiften.

ÖVRIGT
Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Speciallärare till Ängskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb